E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a rendezvényekhez
MATRIX TREND 2009 2009.10.12. Budapest

A Matrix 2009-es Trend Kollekciójában a formák szabadok, a vonalak lágyak, a mozdulatok lendületesek, az érzés pedig határtalan. A végtelen lehetőségek és modern formák most a szemed láttára fonódnak össze az idény legforróbb tónusának kettős keverékével a SOCOLOR.beauty és Color Sync különleges Mokka Mokka árnyalataival. A hideg és a meleg, a megmunkálatlan és a kidolgozott a lakberendezés és kifutók után most a hajfestés terén is új, páratlan színárnyalatokat hívott életre - a café au lait-től a jegeskávén át egészen a kakaóig.

Lépj túl a korlátaidon a hajformázásban lépcsőzetes rétegek, a homlokba simított haj és kócos hullámok számtalan variációjának alkalmazásával és párosítsd mindezt a kávét és karamellt mesterien ötvöző Mokka Mokka elképesztő színkavalkádjával. A különféle stílusok dinamikus egymásba kapcsolásával és tökéletes együtt áramlásával elkészítheted a vendégeid egyéniségének leginkább megfelelő frizurát, megtapasztalhatod az önmegvalósítás szabadságát.

Ezek a formák és színek jelentek meg a MATRIX budapesti haj showján is. Íme a képek.

Értékeld a rendezvényt!
Erre a rendezvényre 43 szavazat érkezett , a rendezvény aktuális értéke: 8.1 pont
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Szólj hozzá!
Szólj hozzá Te is, lépj be vagy regisztrálj
Jelenleg nincs hozzászólás!
Küldd el egy ismerősödnek Vannak fotóid?
Neved
E-mail címed
A címzett e-mail címe
Rövid üzeneted
Ha vannak olyan fotóid, amelyeket megfelelőnek tartasz arra, hogy megjelenjen weboldalunkon? Vagy beszámolnál egy rendezvényről? Írj nekünk!
vissza a lap tetjére
© 2005-2018 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink