E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
Vissza a találatokhoz »
Békési Zita Szépségszalon adatlapja Női fodrászat Férfi fodrászat Gyermek fodrászat
Nincs kép a fodrászatról!
Cím:
V. ker. Budapest József Attila u.12.
Jaguár Autoszalon mellett. Vörösmarty-téri Földalatti és a Deák-téri metro megállóktól gyalogosan kb.5 perc.Busszal:16-os,105-ös,15-ös,piros 4-es járatokkal.
Telefonszámok:
06-1/ 266-4724, 06-20-9383-098
Forgalmazott márkáink
Heliantis , O'RISING
Extra szolgáltatásaink
Hajgyógyászat a fodrászatban
A fejbőr probléma pontos meghatározása egy 300 SZOROS NAGYÍTÁSÚ, precíz „mikrokamera „ segítségével, mely képes egyértelművé tenni azokat a fejbőrproblémákat amelyek szabad szemmel nem láthatóak, ám a diagnózishoz nélkülözhetetlenek. A haj- és fejbőrbetegségek kezelése gyógynövény alapanyagú ORising termékekkel. Hajhullás, hajritkulás, alopéciák, zsírosodás, seborrheás fejbőr, korpásodás esetén, a száraz, festett, sérült haj regenerálására az ORising termékcsalád személyre szabott kezeléssorozatot kínál, amely megszünteti a fejbőrön tapasztalt működési zavarokat, helyreállítja a biokémiai egyensúlyt. Ön a diagnózis felállítása után választhat a szalon- vagy az otthoni kezelés között, mert a személyes analízislap segítségével otthon is képes gyógyítani, ápolni fejbőrét, haját az ORising termékeivel.
Megjegyzés, egyéb leírás
Esküvőre, ballagásra, szalagavatora és egyéb rendezvényekre konyt-és smink készitést vállalunk.Egyéb szolgáltatásaink: kozmetika, manikûr, pedikûr, mûkörömépítés. Paraffinos kézápolás.
Nyitvatartás
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
9 tól
20 ig
9 tól
20 ig
9 tól
20 ig
9 tól
20 ig
9 tól
20 ig
9 tól
15 ig
ZÁRVA
© 2005-2018 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink